Sunday, April 1, 2012

دارچين

به جاي همه چيز، دارچين مصرف كنيد

به جاي واليوم، دارچين مصرف كنيد

* يك دونات دارچين بخوريد تا با آرامش كامل همه چيز را زيبا ببينيد.

* دارچين به اصطلاح نوعي واليوم گياهي خوانده مي شود كه داراي اثر آرام كننده و شادكننده اي است و در مقايسه با داروهاي آرام بخش تاثيرپذيري آن دوچندان است.

* دارچين همچنين رمز جواني نيز خوانده مي شود، چرا كه مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگاه مي دارد.

* دارچين براي زياد شدن و بازيافتن نيروي جنسي به كار مي رود، كليه را گرم مي كند و ضعف كمر و پاها را از بين مي برد و كم خوني را درمان مي كند.

* دارچين بهترين دارو براي دردهاي عضلاني است و به تازگي در آمريكاي شمالي و كانادا كرم هايي به بازار آمده كه داراي دارچين است و براي رفع درد به كار مي رود.

* اثر مهم ديگر دارچين پايين آوردن تب است و حتي امروزه دارچين را به صورت قرص و كپسول درآورده اند كه به عنوان تب بر، به كار مي رود.

* شما مي توانيد به آساني با نوشيدن يك فنجان چاي دارچين تب را به سرعت پايين بياوريد.

* دارچين رگ ها را باز مي كند و اثر خوبي در گردش خون دارد.

* دارچين خاصيت عجيب ديگري دارد و آن قوي كردن مصونيت بدن در مقابل امراض است و حتي مي توان گفت كه اثر پنيسيلين و پادزيست (آنتيبيوتيك) را به مقدار زيادي دارا است.

* اگر حس كرديد كه ضعيف شده ايد و ممكن است مريض شويد، چاي دارچين را فراموش نكنيد و حتي اگر سرما خورده ايد يا ضعف شديد داريد چاي دارچين بهترين دارو است.

* يكي از دانشمندان انگليسي در كتابي كه قرن نهم تاليف كرد ادعا كرده است كه دارچين، معده را تميز و آرام و قوي مي كند. بنابراين اگر ناراحتي معده داريد حتماً از دارچين استفاده كنيد، دارچين با همه خواصي ديگر طعم بسيارخوبي دارد. حتي اگر چاي معمولي مي نوشيد آن را با يك قطعه پوست دارچين به هم بزنيد كه طعم آن را بهتر كند.

* بي دليل نيست كه در گذشته سلماني ها كه در حقيقت دكترهاي طب قديم بودند به مشتري های خود چاي دارچين مي دادند.

گذشته دارچين

* دارچين گياهي است با نام علمي Cinnammomn zelanicum‏ كه از قديم الايام در دنيا به كار مي رفته است.

* در مصر حتي قبل از ساختمان اهرام ثلاثه مصر براي درمان امراض مختلف دارچين مصرف می کردند.

* دارچين اولين بار در سريلانكا يافت شد و بعد از آن، تمام دنيا اين چاشني را شناختند و براي طعم بهتر غذاها استفاده كردند. سريلانكا در حال حاضر بزرگترين توليد كننده دارچين دنيا است.

* دارچين درختي است كوچك، به ارتفاع 5 تا 7 متر و هميشه سبز كه از تمام قسمت هاي آن بويي معطر و مطبوع استشمام مي شود. گل هاي آن در فاصله ماه هاي بهمن تا اوايل فروردين ظاهر مي شود. برگ اين درخت سبز سير داراي گل هايي به رنگ سفيد است.

* گياه دارچين به علت داشتن اسانس و تانن، محرك و قابض است و به عنوان تقويت كننده، اعمال هضم و جريان گردش خون به كار مي رود و از آن براي رفع سوء هاضمه، به ويژه در مواردی كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده مي شود.

* همچنين به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومي بدن و انعقاد خون مصرف مي شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به كار مي رود.

* با بررسي اثر 2 گياه دارچين و سياهدانه بروي نفخ معده، نتايجي كه به دست آمد که نشان داد: 60 درصد افرادی كه سياهدانه، 90 درصد افرادی كه مخلوط دارچين و سياهدانه و 10درصد افرادی كه دارچين استفاده كردند، بهبود يافتند.

* اروپايي ها از گذشته هاي خيلي دور در شيريني پزي و آشپزي از دارچين براي طعم دادن به انواع غذاها و شيريني ها و كيك ها استفاده مي كرده اند.

* دارچين كوبيده نشده خيلي بهتر از دارچين آسياب شده عطر خود را حفظ مي كند. از دارچين براي معطر كردن غذاهای گوشتي استفاده مي شود.

* شربت قند دارچينی براي بيماران قندی: تازه ترين تحقيقات نشان مي دهد بيماران مبتلا به ديابت مي توانند با افزودن كمی دارچين به رژيم غذايي خود به حفظ سلامت بدنشان كمك كنند.

* دارچين يك ادويه خاص است و يكي از اجزاي اصلي كاری هندی است. هنگامی كه آن را به غذا اضافه مي كنيم طعم شيريني به غذا مي دهد كه حتی مي توان آن را با شكر اشتباه گرفت ولي در عين حال ضررهای شكر را ندارد. به علاوه دارچين خواص بسياری از لحاظ سلامت برای بدن دارد.

* يكی ديگر از خواص دارچين اين است كه باعث افزايش كارايی هورمون انسولين در بدن مي شود و در نتيجه بدن نياز كمتری به اين هورمون برای كنترل قند خون پيدا مي كند.

* تحقيقات بر حيوانات نشان مي دهد كه ادويه مريم گلی اثر انسولين را دو برابر مي كند. زردچوبه و ميخك اين اثر را سه برابر كرده، ولی دارچين حتي اثر بيشتری از ادويه های ذكر شده را بر انسولين خون دارا است.

* بسياري از افراد مبتلا به ديابت گزارش داده اند كه مصرف يك قاشق چايخوري دارچين روزانه تاثير بسيار مثبتي بر قند خونشان داشته است.

* همچنين برخي تحقيقات نشان دهنده ی تاثير مثبت دارچين در كاهش فشار خون بوده است.

* پايگاه اينترنتی رويترز گزارش داد كه در مطالعه ای درباره بيماران ديابتی كه به مدت 40 روز روزانه يك گرم دارچين به رژيم غذايي معمول خود افزودند: ميزان قند خون، كلسترول و چربي های خونشان تا 30 درصد كاهش يافت و كاهش ميزان كلسترول، قند و چربی خون در بيماران ديابتی تاثير مفيدی در بهبود سلامتی دارد.

* وقتي بدن حساسيت خود را نسبت به هورمون انسولين از دست مي دهد، ديابت نوع دوم بروز مي كند. انسولين قند را از خون به سلول های بدن منتقل مي كند تا به عنوان انرژی مورد استفاده قرار گيرد. بنابراين وقتی بدن به انسولين پاسخ ندهد مقدار قند يا گلوكز در خون بالا مي رود و منجر به خستگی و تاري ديد مي شود. افزايش قند خون در دراز مدت مي تواند خطر ابتلا به بيماري های قلبی، نارسايی كليوی و نابينايي را افزايش دهد.

* افزودن مقدار كمي دارچين به چاي، آب پرتقال يا غلات مفيد است. با جوشاندن آب با يك تكه دارچين به راحتي مي توان چاي دارچيني نيز تهيه كرد.

* دارچين همچنين از بروز ديابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگيري مي كند.

* دارچين حاوي برخي مواد است كه مصرف زياد آن مي تواند سمي باشد، بنابراين در مصرف اين ماده غذايي بايد دقت كرد.

* در اين مطالعه 60 بيمار مبتلا به ديابت نوع دوم روزانه 1، 3 يا 6 گرم دارچين يا معادل آرد گندم (به عنوان دارونما) مصرف كردند. آرد گندم و دارچين به شكل كپسول استفاده مي شد. ميزان گلوكز، چربي و كلسترول تمام بيماراني كه دارچين مصرف كردند تا 30 درصد كاهش يافت، اما هيچ گونه تغييري در كساني كه دارونما در يافت كردند، مشاهده نشد.

* همچنين دارچين حاوي تركيباتي است كه عمل انسولين در انتقال گلوكز به سلول ها را بهبود مي بخشد. دارچين تقريباً هيچ كالری ندارد، به همين خاطر ديابتي ها بدون خطر چاق شدن مي توانند با افزودن دارچين طعم مطبوعی به غذای خود بخشند.

* هر گرم دارچين كمتر از 3 كالری دارد كه بسيار اندك است.

* تحقيقات قبلی نشان داده بود كه دارچين ظاهراً به سلول های چربی در تشخيص و واكنش به انسولين كمك مي كند.

* مطالعات آزمايشگاهی و حيوانی نيز نشان داده بود كه دارچين سوخت و ساز گلوكز را حدود بيست برابر مي كند.

تحقيقات اخير نشان داده افزودن مقداری دارچين به دسرهای شيرين مي تواند افزايش قند خون حاصله از صرف يك وعده غذای حاوی شكر و را تعديل كند.

* محققان دانشگاهي به اين نتيجه رسيدند كه با افزودن كمي بيش از يك قاشق چايخوري دارچين به يك كاسه پودينگ دارچين به يك كاسه پودينگ برنج ميزان قند خون حاصله پس از صرف غذاي مالمو در سوئد با انجام تحقيقات فراوان به طور چشمگيري كاهش مي يابد، اين يافته صحت و شواهد و مطالعات قبلي پيرامون اين ادويه پرخاصيت را مورد تاييد قرار مي دهد، ولي به هر حال هنوز پزشكان در تجويز دارچين به عنوان يك درمان اصلي براي ديابت در شك و ترديد هستند و معتقدند براي اعلام نظر نهايي زمان بيشتري مورد نياز است.

* در اين بيماري بدن نمي تواند به طور مناسب هورمون تنظيم كننده قند يعني انسولين را مورد استفاده قرار دهد و به اين ترتيب سطح قند خون بالاتر از حد طبيعي مي شود. دكترجونا هلبوويكز و تيم همراهش با انجام تحقيقات بر 14 داوطلب سالم از لحاظ بيماري ديابت قند خون آنها را قبل و بعد از خوردن يك كاسه پودينگ برنج اندازه گيري كردند، يك بار نيز قند خون آنها پس از خوردن پودينگ حاوي دارچين مورد آزمايش قرار گرفت، كليه تست ها دو ساعت پس از خوردن غذا انجام شد، نتايج اين آزمايش ها نشان داد وجود دارچين در دسر يا غذا سبب كم شدن سطح قند خون در اين افراد شده است، حال آن كه پس از صرف غذا يا دسر ساده (بدون دارچين) سطح قند خون نسبتاً بالاتر بود.

* هلبوويكز دليل اين امر را عملكرد دارچين در كمك به كاهش سرعت عبور غذا از معده به روده مي داند، اين تيم با استفاده از اسكن ماوراي صوت دريافتند داوطلبان با استفاده از غذاي دارچين دار تخليه معده آهسته تري دارند، اين تيم با تحقيق بر تعدادي از افراد مبتلا به ديابت نوع دوم از آنها خواستند به مدت 20 روز در رژيم غذايي خود از دارچين استفاده كنند، پس از اين مدت مشاهده كردند سطح قند خون و كلسترول به سرعت كاهش يافت.

البته تاكنون گزارشي از عملكرد دارچين در بهبود بيماران به ديابت نوع يك به دست نيامده است، به نظر مي رسد اين ادويه بر نوع يك هيچ تاثيري ندارد.


خطرات استفاده زياد دارچين


* افرادي كه آلرژي دارند، نبايد از مصرف دارچين در غذاهاي خود پرهيز كنند، زيرا دارچين موجب تشديد آلرژي نمي شود. اما اين نكته را فراموش نكنيد كه اگر شما بسيار زياد از دارچين استفاده كنيد، بايد اثرات بد آن را بپذيريد.

* اثرات مضر مصرف زياد دارچين عبارت است از: التهاب يا ورم كردن پوست، زخم ها و ترك هاي گوشه دهان و همينطور سوزش معده.

* دارچين از لخته شدن خون جلوگيري مي كند، اما زيادي آن در خون باعث بروز مشكلات خوني و گردش خون مي شود، به خصوص اگر با داروهايي كه موجب رقيق شدن خون مي شود (مانند آسپرين) مصرف شود، مشكلات را دو برابر مي كند.

* دارچين را مي توان در چاي يا قهوه خود يا روي ماست پاشيد يا با پنير مصرف كرد و به طور كلي مي توان صدها ماده غذايي را با دارچين طعم دار كرد، مثل حليم، شله زرد، خورش قيمه و...

* دارچين تقريباً هيچ ميزان كالري ندارد، به همين خاطر افراد ديابتي بدون ترس از افزايش وزن، مي توانند از آن استفاده كنند. اين گياه در كاهش چربي و كلسترول خون نيز داراي تاثيرات مثبتي است و افزودن مقدار كمي دارچين به قهوه صبحانه، چاي روزانه، آب پرتقال يا غلات مفيد است.

* محققان دانشگاه ويرجينياي غربي مي گويند عطر نعناع و دارچين باعث مي شود رانندگان بتوانند آرامش بيشتري داشته باشند و خوابشان نبرد. دكتر بريان ردنبوش، مدير مركز مطالعات دانشگاه و روانشناس در دانشگاه ولنگ جسوت، بر اين تحقيق نظارت داشت. اين تحقيق اول فوريه در مراسم سالانه اعلام نتايج مطالعات دانشجويان در چارلستون، مركز ايالت ويرجينياي غربي، اعلام شد.

No comments:

Post a Comment